نحوه پرداخت شهريه چگونه است؟ آيا شهريه تقسيط خواهد شد؟
پرداخت شهريه اين دوره به صورت الكترونيك انجام ميشود. بنابر اين لازم است پذيرفته شدگان گرامي به بانك مربوطه خودشان مراجعه نموده و رمز اينترنتي دريافت نمايند. (شهريه اين دوره از طريق فيش بانكي دريافت نخواهد شد و تمام عمليات بانكي به صورت اتوماتيك ميباشد و تا شهريه پرداخت نشود ثبت نام انجام شده تلقي نميگردد)
آيا وام تحصيلي در اختيار دانشجويان قرار خواهد گرفت؟
پرداخت وام جزء تعهدات دانشگاه نميباشد. ليكن فعلا از سوي صندوق رفاه دانشجويان (كه صندوقي كشوري است و ارتباطي با دانشگاه تهران ندارد) به ميزان هر ترم يك ميليون تومان (پس از طي فرآيند درخواست وام و ارائه ضامن معتبر و تعهد محضري) به دانشجويان وام پرداخت ميشود. (مجددا يادآور ميشود پرداخت وام شهريه ارتباطي با دانشگاه ندارد و در صورت عدم پرداخت وام از سوي صندوق رفاه دانشجويي، شهريه دوره بايستي توسط خود دانشجو تأمين شود و دانشجويان گرامي بايستي در پرداخت شهريه به خود متكي باشند).
شروع ترم از چه زماني است؟
ترم تحصيلي از هفته آخر شهريور ماه 1392 طبق تقويم دانشگاه آغاز خواهد شد.
شيوه آموزش اين دوره چيست و ارزش مدرك مجازي به چه ميزان است؟
آموزشهاي الكترونيكي (مجازي) به صورت آموزش محور برگزار ميشود (و فاقد پايان نامه ميباشد) و مدرك كارشناسي ارشد به روش الكترونيكي (مجازي) مصوب و مورد تأييد آموزش عالي بوده و امكان ادامه تحصيل در مقطع دكترا وجود دارد و نيز مورد تأييد سازمان امور استخدامي بوده و بر طبق قوانين استخدامي به دارندگان اين مدرك ارتقاي شغلي و حقوقي تعلق خواهد گرفت.
· آيا عنوان مجازي در مدرك تحصيلي قيد خواهد شد.
بلي، عنوان آموزشهاي الكترونيكي در مدرك قيد ميشود.
توضيحات در مورد كلاس هاي مجازي:
· امكانات مورد نياز براي شركت در كلاسهاي مجازي
سخت افزار: رايانه روميزي و يا لب تاب كه قادر به راه اندازي ويندوز XP نسخه سه و يا ورژنهاي بعدي ويندوز باشد (ويندوز 7 بهترين انتخاب است).
شبكه: اتصال اينترنت با سرعت 256k و يا بهتر و امكان دانلود حداقل 4G در ماه براي دانلود فيلمهاي ضبط شده از كلاسها (امكان دانلود نامحدود بهترين حالت ممكن است كه در بسياري از نقاط توسط شركت مخابرات ارائه ميشود).
· نحوه برگزاري كلاس
در هر ترم، پس از ثبت نام و انتخاب واحد، برنامه درسي، روز و ساعت درس بر روي سايت به دانشجويان اعلام ميشود كه دانشجويان گرامي بايستي در روز و ساعت اعلام شده در سايت درسي توسط نام كاربري و رمز خودشان وارد شده و در كلاس حضور يابند، و بطور همزمان با استاد در ارتباط باشند، صدا و تصوير استاد و مطالب ارائه شده توسط وي را ملاحظه نمايند و چنانچه سؤالي داشتند همان موقع سؤال را مطرح نمايند تا توسط استاد پاسخ داده شود.
تصوير ذيل محيط كلاس را نشان ميدهد:

در گوشه سمت راست بالاي مانيتور تصوير استاد توسط وب كم به نمايش در ميآيد، در ذيل آن فهرست دانشجويان حاضر در كلاس نمايان شده، در پايين مانيتور پنجره چت وجود دارد كه دانشجويان سؤالات خود را مطرح ميكنند و در قسمت وسط (اصلي) وايت برد استاد است كه مطالب درس نمايش داده ميشود.
تمام وقايع كلاس ضبط ميشود كه دانشجويان علاوه بر استفاده آنلاين، ميتوانند بعد از كلاس فيلم ضبط شده را دانلود نموده و بارها مرور نمايند.
· آيا حضور در كلاس اجباري است؟
بله. تنها تفاوت كلاسهاي مجازي (الكترونيك) با كلاسهاي حضوري آن است كه دانشجويان لازم نيست در محل دانشكده حضور فيزيكي يابند و ميتوانند به صورت مجازي از اقصي نقاط كشور در كلاس شركت كرده و ادامه تحصيل دهند. ولي از ساير جنبهها كاملا تابع قوانين حاكم بر كلاسهاي حضوري هستند. البته كنترل كلاس و نحوه اداره آن بر عهده استاد است، بنابر اين اجبار به حضور در كلاس و حضور و غياب دقيق دانشجويان و يا عدم كنترل دانشجو مربوط به خود استاد است. برخي از اساتيد در حضور و غياب سخت گيري نمي كنند و برخي ديگر سخت گير هستند و اگر دانشجويي بيش از سه جلسه غيبت داشته باشد وي را از امتحان محروم ميكنند. به هر حال توصيه جدي ما اين است كه بدون در نظر گيري سختگير بودن و يا نبودن استاد، دانشجويان گرامي در تمامي درسها شركت فعال نمايند تا بيشترين بهره را ببرند.
· از آنجا كه كارمند هستم آيا كلاسها در خارج از وقت اداري برگزار ميشود؟
خير. علي رغم اينكه تمام تلاش اين است كه بيشترين تعداد كلاسها در بعد از ظهر باشد، ليكن از آنجا كه براي رشتههاي درسي مختلف حدود دويست كلاس در طول هفته خواهيم داشت و وقت اساتيد نيز محدود است، لذا برخي از كلاسها صبح و تعدادي نيز بعداز ظهر برگزار خواهد شد و از ساعت 8 صبح تا 8 شب امكان برگزاري كلاس وجود دارد و دانشجو بايد خود را با كلاس وفق دهد.
· برگزاري امتحانات چگونه است؟
برگزاري امتحانات به صورت حضوري است و در محل دانشكده خواهد بود.
· آيا در ايام امتحانات خوابگاه در اختيار دانشجو قرار خواهد گرفت؟
خير. چنين امكاني مهيا نمي باشد.
· آيا كلاسهاي مجازي (الكترونيك) بدون هيچ مشكلي در طول ترم برگزار ميشود؟
خير. برگزاري كلاسهاي الكترونيك تابع شرايط حاكم بر شبكه و اينترنت كشوري و ساير مشكلات الكترونيكي است. علي رغم قطع و وصل شبكه و نوسانات سرعت اينترنت، طبق تجربه چندين دوره برگزار شده، در 70? طول ترم مشكل برگزاري كلاس را نداشتهايم و دانشجويان راضي بودهاند و در باقي آن، در صورت كندي شبكه و يا قطع ارتباط، داشجويان بايد كلاس ضبط شده را دانلود نموده و ملاحظه نمايند.
· تعداد جلسات هر درس چقدر است و آيا كلاس حضوري نيز خواهيم داشت؟
كلاسهاي مجازي همانند كلاسهاي حضوري 16 جلسه در ترم برگزار ميشود (البته بسته به ترم تحصيلي و تعطيلات هر ترم همانند كلاسهاي حضوري ممكن است برخي از جلسات به علت تعطيلات دانشگاهي برگزار نشود، و از اين لحاظ تفاوتي بين كلاسهاي حضوري و مجازي وجود ندارد). از اين تعداد كلاس (بنابر تقاضاي دانشجويان و پذيرش استاد) تا چهار كلاس به صورت حضوري برگزار خواهد شد. طبق تجربه بدست آمده در دورههاي مجازي، اكثريت دانشجويان به علت مشغله كاري و فاصله مكاني و هزينه رفت و آمد، در كلاسهاي كاملا تئوري مايل به شركت در كلاس حضوري نيستند و در كلاسهاي كمي و رياضي مايل به كلاس حضوري هستند.